14 Haziran 2013 Cuma

Halk bu oyunu bozar, Erdoğan'ı yedirmeyecek

Başbakan Erdoğan’ın Gezi Parkı olaylarına alenen destek verdiği gerekçesiyle köprüleri attığı doğuş gurubuna ait Garanti Bankasından vatandaşların 40 milyon liralık mevduatı çektikleri ve bugüne kadar bin 500 kart iptalinin yaşanması üzerine Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Akın’ın istifa ettiği duyuruldu.

Mayıs ayı sonlarında Silivri’de görülen davada işlerin karışacağı sinyali belli olmuştu.  Fitil ateşlendi ve Gezi parkı üzerinden Başbakana karşı bir kampanya başlatıldı. Taksimde olayların başladığı saatlerde NTV de üzerine düşeni yaptı. Hitler belgesi yayınlayarak Diktatörün önlenemez karizması ile meydanlara mesaj iletildi.

Bizler toplum olarak daha neyin ne olduğunu sorgulamaya henüz başlamışken kozmik şifrelerin kırıldığı ve Genelkurmay Başkanlığının varlığını kabul etmediği Türkiye Ulusal Stratejiler ve Harekât Dairesi TUSHAD’a ait dokümanlar, görev ve teşkilat şemaları, fişleme kayıtları ortaya saçıldı. Seferberlik Tetkik Kurulu’nun Kozmik odasında başlayan aramalarda ele geçirilen dokümanlar arasında 12 Eylül, 12 Mart, 28 Şubat ve yakın tarihe kadar karanlık kalan süreçlere dair bilgi ve belgeler ele geçirildi. Yaklaşık 60 yıllık bir arşivin deşifresi sayesinde ele geçen Belge ve dokümanlarla Özel Harp Dairesi’yle ile iş birliği yapan sivil uzantı da deşifre oldu. Neler yoktu ki bu belgelerin içinde. Medya ayağından isimler, siyasi uzantılar, işadamları, sivil toplum örgütleri yöneticileri ve azınlıklarla ilgili cemaatler ve cemiyet bilgileri…
Kozmik odada ele geçirilen hard disk dökümlerinin deşifresi ile sıranın kendilerine geldiğini bilen malum baronlar yolun sonunu görmüşlerdi.

Baronlar gardını alarak Gezi’ye dâhil oldular.  Susayanlara su, yağmurda kalanlara kapüşonlu yağmurluk ve iki yüz liralık harçlıklar dağıtıldığı sosyal medyada günün konusu oldu. Paranın kaynağı yapılan çalışmalar neticesinde tespit edildi…

Akabinde ele geçirilen bilgi ve belgelerin mahkemeye intikali süreci ve mahkemenin 28 Şubat Davasını kabul etmesi olayı yaşandı.

Reyhanlı’da patlatılan bombalarla sonuç alamayan çevreler arakasına aldıkları yerli işbirlikçiler ve İsrail, İngiliz, Alman vs. diğer şer ittifakı ile Erdoğan’ın istifasını ve “tek adam”lığını sorgulamaya başladılar.

Taksim Gezi parkında başlayan Ağaç protestosunun orta yerine “Tayyip istifa”, Üçüncü köprü yapılmasın, Havaalanından vazgeç, Kanal Projesini unut gibi uçuk kaçık ve ne akla hizmet edildiği anlaşılamayan talepleri sıraladılar.

İşte bu noktada bazıları için aydınlanma dönemi başlıyordu.  İşin rengi değişmişti, biz bu filmi bilmem kaçıncı kez seyretmiştik.

Meselenin bir ağaç olmadığını ayan beyan görmüştük.  Bir gecede milyon dolarların el değiştirdiği, devlet bankalarının içlerinin boşaltıldığını daha dün gibi hatırlıyorduk.

Tamam, Tayyip Erdoğan’ı sevmek zorunda değilsiniz ama Allah aşkına Erdoğan’ı istemeyenler kimler durup bir bakalım.

Avrupa’da hemen her yerde aniden başlayan protesto eylemleri, bırakın Avrupa’yı Afrika’da sorsan haritada Türkiye’nin yerini bilmeyen guruplar meydandaydı.

Avrupa ve Alman basını karalama kampanyalar başlatıyor. Avrupa Parlamentosu bize “ayar” vermeye kalkışıyor.

Suriye üzerinden üniformalı özel birlikler sınırdan girmeye uğraşıyor.

Çeteler, ETÖ ve bilumum derin yapılar avuçlarını ovuşturuyor.

İsrailli parlamenter radyoda açıktan dua ederek Tayyip’ten kurtulma histerisi içinde sevincini gizlemiyor.

Almanlar istemiyor,

İngilizler istemiyor,

Fransızlar istemiyor,

Belçika, Danimarka istemiyor,

İspanya, Rusya, Japonya ve hatta Çin istemiyor,

İsrail, Suriye istemiyor,

Yunanistan ve Rumlar istemiyor,

Amerikan medyası Irak savaşında bile bu kadar muhabirini göndermemişken taksime üs kuruyor.  

Amerikan medyasını ve dünya medyasını elinde bulunduran güç istemiyor.

Macar Yahudi kökenli ABD’li  Finans spekülatörü George Soros istemiyor.

 Soros’un Türkiye’deki medya ve dernekler ayağıyla kimlere hangi guruplara para akıttığını biliyorsunuz.
 Hangi derneklere parasal destek sağladığı malumunuz. Ne kadar marjinal gurup varsa hepsi Açık Toplum Vakfı tarafından finanse ediliyor.  Mesela, LGBT dernekleri, KADER kadın dernekleri, TESEV, Sabacı ve Koç Üniversitesi gibi daha onlarca Medya ve derneğin finansörlüğünü sağlıyor. Tüm bunlara para akıtması ne kadar çok hayırsever olduğunu mu gösteriyor, neyin karşılığı olarak veriliyor bu paralar veya ne karşılığı…

Silah tüccarları,  Tefeciler, Ekonominin dizginlerini elinde bulunduran baronlar ve faizden para kazanmaktan başka derdi olmayan faiz lobisi de istemiyor.

Dahası var, MHP’ye sorsan istemiyor,

CHP keza tüm siyasi söylemini Tayyip düşmanlığı üzerine kurguluyor,

Ulusalcılar ve “çapulcular” deseniz öyle…

Şimdi tekrar soralım kendimize.

Düşmanlarımız bizi niye alkışlar; yanlış yolda olduğumuzu bilince.

Düşmanlarımız Erdoğan’ı neden istemez, çıkarları bozulunca.

Para babaları baronlar neden sevmez, hortumları kesildiği için.

Çeteler, gizli yapılar, illegal örgütler, marjinaller vs.vb. mademki istemiyor buradan çıkaracağımız bir tek ve en doğru sonuç: TAYYİP ERDOĞAN DOĞRU YOLDA!

Vatanını seven gerçek milliyetçiler ve devletine bağlı her vatanseverin Recep Tayyip Erdoğan’ın safında yer alarak bu oyunu bozmaları gerekir.

Halk bu oyunu bozar, saflarımızı sıklaştıralım beyler…


O halde ne duruyoruz, hep birlikte yüksek sesle haykıralım;

RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I YEDİRMEYİZ, YEDİRMEYECEĞİZ


Haberin Tamamını Okuyun http://www.malatyasonhavadis.com/halk-bu-oyunu-bozar-erdogani-yedirmeyecek-makale,176.html#ixzz2WBZq1EyU
Follow us: @medya_ilisuluk on Twitter | 177724068916332 on Facebook

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder